Tantrisch Bodywork voor Mannen

Tantric Bodywork is een hulpmiddel dat je ondersteunt bij het ontrafelen van spanning, ongemak, oude patronen, seksuele wonden en trauma. Deze diep helende en versterkende sessies openen mannen voor een grotere afstemming op hun unieke essentie als man. Bij  varela’s Secret creëren we een veilige ruimte waarin je je heilige kundalini energie kunt voelen, openen en omarmen.

Deze sessies zijn ook geschikt voor mannen die misschien niet op zoek zijn naar genezing van onderliggende problemen. Sommige cliënten komen om de voordelen te krijgen van liefdevolle aanraking en diep lichaamswerk om te helpen de spanning van het fysieke lichaam los te laten, dat zelf helend en heilzaam is.

Door middel van tantrische rituelen, bewuste aanraking en conversatie creëren we een ontspannen en natuurlijke relatie tot het lichaam, seksualiteit en intimiteit. Je zult een diep niveau van zelfinzicht bereiken tot het punt waarop alle mentale, fysieke of energetische blokkades worden opgeheven.

Thema’s die doorgaans aan bod komen zijn verminderd of gebrek aan seksueel verlangen, erectiestoornissen, voortijdige, vertraagde of ontbrekende zaadlozing en orgasmeproblemen, verminderde gevoeligheid, problemen met intimiteit of lichamelijk contact. en meester seksuele energie. Je wordt ondersteund, geïnspireerd en voorzien van tools om een gezonder en gelukkiger liefdesleven te leiden.

Wat te verwachten?

Tantric Bodywork is in essentie een volledige lichaamsmassage ( incl lingam)waarbij gebruik wordt gemaakt van lange, vloeiende strijkingen, waarbij wordt gewerkt met je kundalini-energie. Het nodigt je uit om te ontspannen in je sensuele kant en door aandachtig gefocust te blijven op het plezier door ademwerk, open je nieuwe wegen en mogelijkheden in je eigen lichaam.

Tijdens de massage kunt u een rustgevende aanraking verwachten, waarbij de opgewekte energie wordt opgenomen en door uw hele lichaam wordt bewogen, waarbij alle delen van u met elkaar worden verbonden. U kunt uw hele lichaam voelen tintelen van orgastisch genot.

Wordt gegeven op futon

 Prijs: €260 – 2 uur ( inclusief douche een gesprek)