Tantra healing massage

Een “tantra healing massage” is een vorm van massage die principes uit de tantrafilosofie combineert met therapeutische technieken om holistische genezing en welzijn te bevorderen. Dit type massage heeft niet alleen tot doel het fysieke lichaam aan te pakken, maar ook de emotionele, energetische en spirituele aspecten van een persoon. (met deze sessie is geen yoni of lingam inbegrepen)

Price: €180 – 1,5u

Mystic Touch

Als je denkt alle tantrische healings te hebben ervaren, en net dat tikkeltje meer wil… Dan kan ik je vertellen dat deze belevenis nog veel verder gaat, in een zoektocht naar je sensuele belevenis. Deze sessie is een reis, een belevenis, een unieke ervaring, van een heel  ander niveau dan je ooit beleefd hebt.

Price: €300 – 2 uur

Sensual Touch Massage

Wil je eens een ongeëvenaarde sensuele aanraking ervaren?  Deze sessie belichaamt je heilige seksuele energie door middel van deze Sensuele Touch Massage. Laat de sessie je bewustzijn, ontspanning en ontvankelijkheid verruimen. Het is een andere manier om naar het leven te kijken, om je controle los te laten, om je over te geven en je zachtjes te laten ontspannen in je hele wezen, en dit in het huidige moment.

Price: €220 – 1,5 uur

Tantrisch Bodywork voor Mannen

Tantric Bodywork is een hulpmiddel dat je ondersteunt bij het ontrafelen van spanning, ongemak, oude patronen, seksuele wonden en trauma. Deze diep helende en versterkende sessies openen mannen voor een grotere afstemming op hun unieke essentie als man. Bij  varela’s Secret creëren we een veilige ruimte waarin je je heilige kundalini energie kunt voelen, openen en omarmen.

Price: €260 – 2 uur