Onze holistische emotionele counseling-sessies zijn persoonsgerichte gesprekken en creatieve therapie om mensen te helpen die problemen ervaren in hun leven. 

Heb je een levensveranderende gebeurtenis meegemaakt, relatie- of familieproblemen, aanhoudend verdriet of een slecht humeur, werkgerelateerde problemen of diepgewortelde onopgeloste problemen? Voel je:

  • Woede
  • Verdriet
  • Angst
  • Spanning
  • Verlies
  • Gebrek aan eigenwaarde
  • Gebrek aan vertrouwen
  • Schuld
  • Schaamte
  • Agressie

Zo ja, dan kunnen we helpen….

Hoe emotionele counseling werkt:

Ons unieke proces moedigt het uiten van gevoelens en gedachten aan om u te helpen uw waarheid te begrijpen en innerlijke onrust op te lossen in een vertrouwde, veilige en empathische omgeving. We willen onderzoeken waar je emotionele wonden vandaan komen. Door voorzichtig met je gevoelens om te gaan, kun je er effectiever en beter mee omgaan en uiteindelijk na verloop van tijd op een positievere en krachtigere manier verder gaan met je leven.

Emotionele gevoelens…

Ons werk is gebaseerd op de veronderstelling dat onze gevoelens ons gedrag beïnvloeden. We kijken achter de symptomen die u mogelijk ervaart om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Hoe we reageren en reageren op situaties wordt gedomineerd door hoe we ons voelen over onszelf, anderen en onze omgeving. Onze geest beschermt ons tegen verdere schade aan onze gevoelens en emoties die emotionele blokkades kunnen veroorzaken. Dit repressieve mechanisme kan angst, depressie, fobieën, enz. Laten verdwijnen.

Onze natuurlijke afweer beschermt ons tegen kwetsende gevoelens om ons te beschermen tegen pijn, verlies.. De menselijke natuur accepteert kwetsbaarheid niet, maar probeert deze te verbergen en de pijn te onderdrukken. Door een kwetsbaar mens te zijn, kunnen we empathie voelen, begrijpen en ermee omgaan; een essentieel onderdeel van het leven. Cliënten die lijden onder gekwetstheid, verlies en pijn, schrikken vaak terug voor toewijding en relaties, om zichzelf te beschermen tegen afwijzing of verlatenheid. Door hun kwetsbaarheid te accepteren, kunnen cliënten de betekenis ervan begrijpen en emotionele blokkades aan het licht brengen om genezing mogelijk te maken.

Het ‘innerlijke kind’

Onze vroege levenservaringen vormen de volwassene die we zullen worden. We noemen dit ons Innerlijk Kind. Het leren accepteren, liefhebben en vergeven van ervaringen uit het verleden is een belangrijk onderdeel van onze genezingsreis. Naarmate we groeien, leren we de aanvallen op onze persoonlijkheid te verbergen en deze gevoelens te onderdrukken. De sleutel tot het vinden van positiviteit in het leven is door de ervaringen van ons Innerlijke Kind te begrijpen en te erkennen en door te leren negatieve gevoelens los te laten die in de kindertijd zijn ontstaan.

Uw raadgever Diana is een enorm meelevend en heeft een schat aan kennis over de menselijke conditie.

Prijs: 30 minuten (€50)