Tantra Healing Massage

Een “tantra healing massage” is een vorm van massage die principes uit de tantrafilosofie combineert met therapeutische technieken om holistische genezing en welzijn te bevorderen. Dit type massage heeft niet alleen tot doel het fysieke lichaam aan te pakken, maar ook de emotionele, energetische en spirituele aspecten van een persoon. (met deze sessie is geen yoni of lingam inbegrepen)

Hier zijn enkele belangrijke aspecten van een tantra-healingmassage:

  1. **Energetische balans:
    de energiecentra van het lichaam, bekend als chakra’s, in evenwicht te brengen en op één lijn te brengen. Het doel is om een ​​harmonieuze energiestroom door het lichaam te bevorderen.
  2. **Mind-Body Connection:** Bewust ademwerk en mindfulness kunnen worden geïntegreerd om individuen te helpen dieper in contact te komen met hun lichaam en emoties tijdens de massage.
  3. Het loslaten van spanningen:** De massage kan technieken omvatten om fysieke en emotionele spanningen los te laten, waardoor de ontvanger een gevoel van opluchting en ontspanning ervaart.
  4. Vertrouwen en verbinding:** Een tantra-genezende massage legt vaak de nadruk op het opbouwen van een veilige en vertrouwensvolle verbinding tussen de gever en de ontvanger. Duidelijke communicatie en toestemming zijn essentieel.
  5. Spiritueel bewustzijn:elementen van meditatie, visualisatie of het stellen van intenties worden opgenomen om een ​​diepere verbinding met iemands innerlijke zelf en spirituele dimensies te bevorderen.

Wordt gegeven op de futon. Dit is therapeutische gegeven?

Prijs 1,5u (180€) douche een gesprek inbegrepen