Het is niet de bedoeling dat je bij de pakken blijft zitten tijdens je leven. Deze sessie kan je laten zien hoe je de deur kan openen naar hoe je je kunt overgeven aan het mysterie van volledig en bewust leven. Bewust worden van de menselijkheid van je eigen lichaam. Om je creativiteit verder te ontwikkelen. Om je open te stellen voor de mogelijkheid om meer van je leven te voelen. Tantric Bodywork kan je ontmoeten in welke fase je je nu ook bevindt.

Tantric Bodywork kan je helen in je hart, in je lichaam en je geest. Door opnieuw te leren verlangen kan je je open stellen naar een nieuwe wereld, zodat je opnieuw kan horen, helen en krijgen waar je het meeste behoefte aan hebt.

Waarom Tantrisch Bodywork?

Wij als vrouwen zijn van nature tantrisch. Helaas is dit iets wat ons niet is geleerd en iets wat we moeten gaan leren. We kunnen ons leven leiden door slechts een fractie van ons orgastische potentieel te openen dat voor sommige vrouwen helemaal niet mogelijk meer is. Dit kan te wijten zijn aan een groot aantal dingen, van seksuele trauma’s, sociale conditionering, de manier waarop we seks hebben benaderd of de manier waarop we zijn benaderd.

Tantrische bodywork kan niet alleen het verleden helen, maar je ook openen voor plezier waarvan je het bestaan niet eens wist. Vrouwelijke seksualiteit heeft zoveel kracht, verbinding, liefde en transformerende kwaliteiten. Het is zo belangrijk dat we leren hoe we ons kunnen overgeven en hoe we toegang kunnen krijgen tot onze baarmoeder-borst-yoni-verbinding. Tantrische bodywork voor vrouwen is een manier om te leren hoe we ons kunnen openen voor onze sensuele orgastische aard, en om oude trauma’s te helen.

Voordelen van tantrisch lichaamswerk:

Elke vrouw verlangt ernaar haar authentieke “ik” te bevrijden, dat uniek is voor haar, afgezien van de vele rollen die ze speelt in haar gezin, op het werk en in de samenleving.

Als je een vrouw bent die verlangt naar:

  • Krachtiger en consistentere kundalini energie voelen
  • Verlichting van de gevolgen van trauma, met name seksueel trauma
  • Meer plezier, vreugde en vrede op elk gebied van je leven
  • Groter gemak bij het omgaan met levensveranderingen zoals echtscheiding, huwelijk, menopauze
  • Genezing van burn-out
  • Vrijheid om jezelf authentiek te zijn en uit te drukken
  • Gezondere en meer vervullende relaties

…dan is het Tantric Bodywork iets voor jou!

Wordt gegeven op een futon mat

Prijs €260 – 2 uur (inclusief douche en gesprek )