Hoe is Varela’s Secret ontstaan? Wie is Diana?

Na 13 jaar training en verschillende academies gevolgd te hebben bij de grootmeesters, heb ik de nodige ervaring opgedaan en ben nu klaar om de theorie om te zetten in mijn praktijk, vroeger Dunas, nu Varelas Secret. 

Ik ben enorm dankbaar aan al mijn trouwe klanten dat die door de jaren heen altijd zijn terugkomen  en wil hen heel graag bedanken voor dit vertrouwen (steeds gedaan met de glimlach en de enorme dankbaarheid).

Zo ontstond er een nieuwe passie waar ik graag mee verder wil naar de toekomst toe en dit heel graag wil delen met jullie. In het begin is het niet gemakkelijk om de technieken en de oude patronen los te laten om de nieuwe impuls te laten ontstaan. Ik heb bijna 2 jaar gewerkt om de “liefdevolle aanraking” een nieuwe vorm te geven, een nieuw concept, een nieuwe “touch” te geven, die meer tot zijn recht komt, en nu volledig aan ieders wensen zal voldoen. Wat ik hiermee wil bedoelen is dat je uw diepste verlangen kan gaan herontdekken en dat je als herboren persoon naar buiten komt met een nieuwe positieve vibe naar het leven toe. Uw verlangen gaat opnieuw geprikkeld worden.

Vandaar werd het idee gesmeed  om met deze nieuwe “touch’’ van aanraking onder mijn eigen naam te starten, namelijk Varela’s Secret.

Liefs

Diana