FAQ en reglementen bij Varela’s Secret 

Wat is het verschil tussen Tantric Healing Massage en Sensuele Touch Massage

“Tantric Healing Massage “ omvat meditatie, ademwerk, delicate strelingen die zich over en onder het lichaam wikkelt en zorgt voor zachte en diepe weefselmassage. Deze sessie wordt aangeraden voor mensen die nog nooit een massage hebben ervaren.

Deze stijl van massage omvat  geen lingam /yoni massage en wordt uitgevoerd op een futon mat waarbij de beoefenaar volledig is gekleed.  

Een “Sensuele Touch Massage” omvat ademwerktechniek, delicate strelingen, zachte  tot diepe ritmische massage over het hele lichaam, inclusief lingam / yoni.  Het wordt uitgevoerd op een futon mat door uw beoefenaar met gepaste kleding.

HEB IK EEN PARTNER NODIG OM TANTRA TE BEOEFENEN?

Je hebt geen partner nodig om Tantra te beoefenen. De oefening kan eigenlijk alleen worden gedaan door je innerlijke mannelijke en vrouwelijke energie te harmoniseren. Net als bij dansen kunnen we dat alleen of met een partner doen. Met een partner is er echter de mogelijkheid om samen de kracht en het plezier van de beoefening te vergroten.

Maar indien u de behoefte zou hebben om dit met partner te beleven, dan verwijs ik je naar mijn site waar ik koppelmassage uitvoer.

KAN TANTRA HELPEN BIJ GENEZING VAN EEN SEKSUEEL TRAUMA?

Tantra kan je balans en verbinding verbeteren door te leren met jezelf in contact te gaan, wat zorgt voor genezing en een beter begrip van wie je bent en hoe je bent geworden zoals je vandaag bent. Dit betekent dat degenen die het slachtoffer zijn van seksueel trauma, mogelijk in ieder geval een deel van de oplossing voor herstel kunnen vinden door middel van Tantra-sessies. Onze beoefenaars zijn trauma-geïnformeerd en ervaren in het omgaan met cliënten die al sinds hun jeugd een trauma dragen. We streven ernaar een koesterende en ondersteunende ruimte te creëren waarin je jezelf kunt uiten en je veilig kunt voelen in je kwetsbaarheid, zodat je alle blokkades, schaamte en pijn die je vasthoudt door gebeurtenissen uit je verleden, kunt helen en opruimen.

Een zachte benadering is hierbij erg belangrijk voordat je dieper gaat met Tantra-sessies. We raden u dus aan meerdere sessie te volgen. Belangrijk is om hier een beoefenaar te kiezen waar u zich goed en veilig bij voelt. Want alles wordt zeer confidentieel behandelt tussen ons.  U kan gerust een ontdekkingsgesprek boeken met iemand van ons beide, om te zien of u zich op uw gemak voelt tijdens deze zeer intensieve reis.

MIJN PARTNER EN IK HEBBEN INTERESSE IN EEN TANTRA-SESSIE. WAT STEL JIJ VOOR?

Je kan kiezen voor een “Sensuele Touch Massage”. Bij deze sessie zijn twee beoefenaars betrokken, wat betekent dat beide partners tegelijkertijd kunnen ontspannen en ontvangen. (kan kiezen in dezelfde ruimte of een afzonderlijke ruimte)

Kunnen we als koppel een massage krijgen in dezelfde kamer?

Dat kan in dezelfde kamer; Maar wij raden koppels aan om voor de eerste keer niet in dezelfde kamer de sessie te laten ervaren, omdat wij ervaren hebben dat dit de rust, de beleving, de stilte, het ZEN-zijn verstoort. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om dit vooraf te bespreken.

Ben ik mijn partner ontrouw als ik een tantra sessie of massage ervaar?

Nee. Een tantra  sessie of massage bij ons  is een unieke ervaring om je te verdiepen in het gevoel van wie je werkelijk bent en je potentieel te laten ontwaken. Onze massages hebben een vast kader en onze masseusses zijn zeer professioneel en met heel hun hart aanwezig. We hebben een groot respect voor uw privésfeer en die van onszelf. We zijn hier om inspiratie, kennis, nieuwe ervaringen en inzicht in je eigen potentieel te geven. U zult ontdekken dat een sessie bij ons uw koppelrelatie enorm kan verrijken en u in uw dagelijks leven kan inspireren tot meer liefde en intimiteit.

Is de therapeut naakt tijdens de sessie?

Nee; steeds met aangepaste kleding. Wordt ook besproken op mijn site per sessie.

Alleen tijdens de mystic en de consensuele massage kan de gever naakt zijn als die zich hier goed bij voelt.

Staat tantra sessie of massage gelijk aan prostitutie?

Nee. Het is niet mogelijk om de therapeut aan te raken en ook is het niet mogelijk om extra erotische ‘diensten’ te kopen. Een tantra sessie of massage bij ons heeft een heel duidelijk gedefinieerde setting, waardoor de gast zijn of haar ware sensuele en extatische zelf kan ontmoeten.

Kan tantra sessies of massages een medische behandeling vervangen? Kan bij Varela’s Secret mij helpen met vragen over gezondheid?

Nee, we raden u ten zeerste aan om steeds uw eigen arts te raadplegen met betrekking tot gezondheidskwesties die u zou kunnen hebben. We kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fysieke of mentale problemen die kunnen optreden als onze gasten de instructies van hun arts niet opvolgen of ons verzwijgen.

Hoe vaak moet je komen voor tantrische sessie of massage of een ander therapie?

U kunt zo vaak of zo weinig komen voor een massage of ander therapie als u wilt. Als u met specifieke problemen werkt of een bepaald doel nastreeft, bespreek dat dan vooraf met ons en wij zullen voor u zorgen en u helpen doorheen het proces dat u doormaakt, en u zo continuïteit biedt.

Hoe lang van te voren moet je reserveren voor een sessie?

Normaal gesproken is het bij ons mogelijk om binnen de week tijd voor een individuele massage aan te bieden, maar als je speciale wensen hebt, bijvoorbeeld een koppelmassage wilt boeken, dan is het beter een week vooraf te reserveren.

Het is niet mogelijk om zomaar te verschijnen. U moet van tevoren een tijd reserveren.

Hoe weet ik of ik klaar ben voor een tantrische sessie of massage

Eigenlijk ben je altijd klaar voor een tantrische sessie of een massage,  want tantra begint altijd waar je bent. Een tantrische sessie of een massage biedt je de mogelijkheid om even te ontspannen en zo liefde en bewuste sensuele aanraking te ontvangen. Maar soms kan je geest gemakkelijk denken dat er iets in het bijzonder is dat je moet ‘zijn’ of ‘doen’ voordat je voor zo een massage komt, en dit kan twijfels bij je oproepen of je er wel klaar voor bent. Je bent van harte welkom om ons te bellen en ons vragen te stellen, als je niet zeker weet of je er klaar voor bent.

Hoe oud moet zijn voor tantra sessies of massage of ander therapie bij Varela’s Secret?

We geven graag onze behandeling aan alle leeftijden vanaf 21 jaar. Ons huidige leeftijdsrecord is 86, maar voel je vrij om te proberen het record te breken 🙂

Wat als man of als vrouw genot ervaart tijdens de massage en een orgasme krijgt, moet ik me dan inhouden?

Onze ervaring is dat vrouwen heel verschillend reageren tijdens de massages dan tegenover een man en ook dat dezelfde vrouw zowel tijdens dezelfde massage als van de ene massage naar de andere veel verschillende reacties en emoties kan ervaren. Je kan ook ervaren dat je tijdens de massage direct van een gevoel van droefheid overgaat naar een gevoel van diep genot, of naar een gevoel van schaamte. Dit is voor ons geen probleem, laat al je emoties gerust de vrije loop zonder iets te onderdrukken. Als je tijdens de massage verlangen of plezier voelt, kun je je veilig voelen om dat te uiten. Je gaat ervaren dat de masseusse geconcentreerd blijft in het liefdevol geven maar dat zij binnen de normen en waarden van een tantra-massage blijft. Het maakt niet uit hoeveel verlangen of plezier je voelt, je kunt er volledig zeker van zijn dat de massage niet ineens uitgroeit tot iets anders.

Alsook moet je weten dat je welkom bent met alles wie je bent of voelt. Tot slot is het ook belangrijk om te begrijpen dat er geen ‘doel’ is in de massage, wat betekent dat er geen verwachtingen gecreeerd worden of dat je geen orgasme MOET ervaren noch dat er een regel is die zegt dat je GEEN orgasmes mag ervaren. Naar onze mening ben je precies zoals je hoort te zijn met alle gevoelens die je tijdens de massage zult ervaren.

Hygiëne is heel belangrijk in onze praktijk 

Wij hanteren een perfecte hygiëne en verwachten van u hetzelfde. Er is een zeer mooie douche beschikbaar die vooraf de massage steeds moet gebruikt worden.

Annuleringsbeleid:

Voor annuleringen binnen 48 uur gelden annuleringskosten van 50%.

Geen alcohol of drugs te gebruiken als je komt en in onze praktijk 

Onze diensten zijn een  manier om te ontspannen. Tijdens de sessies worden er geen prestaties van je verwacht, dus er is geen reden om vooraf alcohol te drinken of enig ondersteunend hulpmiddel te gebruiken.

HEB JIJ MIDDELEN OVER TANTRA DIE IK KAN LEZEN OF KIJKEN?

Het schrijven over onderwerpen die zijn gebaseerd op alles wat met moderne tantra, seksualiteit en spiritualiteit te maken heeft, posten we regelmatig op onze sociale kanalen: Instagram, Facebook, Youtube

WAT ZIJN UW PRIJZEN?

U kunt al onze prijzen vinden op onze boekingspagina bij het selecteren van types.

VERKOPEN JULLIE CADEAUBONNEN?

Ja dat doen we! U kan een cadeaubon kopen op onze website op onze boekingspagina wanneer u de optie ”Cadeaubon” selecteert. Als u de coupon wilt inwisselen, kan u deze via dezelfde boekingspagina inwisselen.

Momenteel hebben we iets speciaals voor de bruid. Namelijk tijdens de vrijgezellenavond  voor vrouwen kunnen we een workshop geven waar we de vrouwen tantra en rituelen en massages zullen aanleren, om zo hun partner beter te kunnen verwennen in de toekomst.

VERANTWOORDELIJKHEID

Onze masseusses zijn niet verantwoordelijk voor eventuele verliezen, schade aan personen of materiaal en kunnen niet verantwoordelijk zijn voor medische problemen.