COACHING: PASSIEKAART VOOR KOPPELS.

Laten we quality time reserveren om een ​​gemakkelijk aan te leren sensuele lichaamswerkroutine te ontdekken die in je wekelijkse schema kan worden opgenomen. Het is altijd leuk om te plannen en het kost bijna niets. Het wordt elke keer alleen maar BETER & BETER. Zelfs als je al geweldig bent in bed, zal het je misschien verbazen hoe helende aanraking enorm veel betekenis kan geven aan de persoon van wie je houdt!​

​Wat gebeurt er tijdens onze sessie:

​We beginnen met een gesprek over uw wederzijdse en individuele behoeften, verlangens en intenties. Ik zal ons begeleiden in een eenvoudige ademhalings- en oogstaaroefening om de fysieke en emotionele toestanden van jou en je partner onmiddellijk in balans te brengen. Gevolgd door een eenvoudig spel van 3 minuten om je te helpen vertragen en echt te leren hoe je aanrakingen opmerkt, vertrouwt en uitdrukt die zowel plezierig als bevredigend zijn.

Met een combinatie van verbale begeleiding en fysieke aanraking, zal ik een sensueel genezende lichaamswerkroutine voor het hele lichaam opstellen die is afgestemd op jouw specifieke chemie. Ik nodig elke partner uit om beurtelings een rol op te stellen, van ‘gever’ en de ander als ‘ontvanger’ . Ik kan je manieren laten zien om een ​​sensuele aanraking te geven en te ontvangen die gewoon koesterend zijn, die urenlang meegaan op de golven van opwinding, of die het perfecte ‘voorspel’ zal worden.

 De beste houding om naar onze sessie te komen, is die van een open geest, een nieuwsgierig hart en authenticiteit om bij alles te zijn wat er bij je opkomt. Ik beloof je dat ik je alleen in je eigen tempo zal begeleiden en dat je nooit iets hoeft te doen waar je je niet prettig bij voelt.

Hier zijn enkele van de voordelen die u kunt ervaren van onze tijd samen:

Leer je zelfverzekerd te voelen door je handen op een creatieve en sensuele manier te gebruiken, zodat je aanwezig kunt zijn bij de persoon van wie je houdt. Communicatieve vaardigheden te verwerven om alleen uit te drukken wat u met een volledig hart aan uw partner kunt geven.

Ervaar de mogelijkheid om plezier te ontvangen door te geven, in plaats van je uitgeput te voelen.

Gegeven door Diana.

 

Duur 1/2 dag – €600