Sensual Touch Massage

Wil je eens een ongeëvenaarde sensuele aanraking ervaren?  Deze sessie belichaamt je heilige seksuele energie door middel van deze Sensuele Touch Massage. Laat de sessie je bewustzijn, ontspanning en ontvankelijkheid verruimen. Het is een andere manier om naar het leven te kijken, om je controle los te laten, om je over te geven en je zachtjes te laten ontspannen in je hele wezen, en dit in het huidige moment.

Deze massage gaat dieper en dieper van de fysieke naar de subtiele lagen van het lichaam, waarbij alle emotionele en spirituele aspecten van je wezen worden geïntegreerd en getransformeerd.  Het brengt je vrouwelijke en mannelijke energie in balans en daardoor ontwaakt er iets in je lichaam. Dit is de essentie van de Kundalini-kracht. Op deze manier ontstaat er een echte diepe en intieme verbinding die transformeert, integreert en geneest.

Dit is een verbinding terug naar jezelf. Of het nu gaat om voelen, of verkenning, of holistische orgastische gelukzaligheid, het ontvangen van deze technieken en lichaamscontrole is een keuze die je zelf bepaalt en hoe ver je hier in wil gaan. We zijn hier samen om met u te steunen. Deze sessie omvat een volledige lichaamsmassage (yoni/lingam). Voor de nazorg moedig ik je aan om je wonden en beperkende overtuigingen bloot te leggen aan mij, waar je door de jaren heen aan hebt vastgehouden. Dit kan wonden helen door te schrijven, te tekenen, te denken of fysieke activiteiten uit te voeren.

U bent van harte welkom om deze sessie te kiezen die wordt uitgevoerd op een futon mat op de vloer met de beoefenaar in comfortabele kleding.

Prijs €220 – 1,5 uur (inclusief douche en gesprek)