Tantra verbinding met jezelf

“Tantra verbinding met jezelf” is een proces van het ontwikkelen van een diepgaande en bewuste verbinding met je eigen lichaam, geest en spirituele zelf. Tantra is niet alleen gericht op persoonlijke relaties, maar ook op zelfontdekking en zelfbewustzijn.

Wat kan je verwachten van “Tantra verbinding met jezelf”:

  1. Bewustzijn: Tantra moedigt je aan om bewust te zijn van je eigen lichaam, je gevoelens, jouw gedachten en je verlangens. Het gaat om het leren begrijpen van jezelf op een dieper niveau.
  2. Zelfliefde: Tantra stimuleert zelfliefde en zelfacceptatie. Het gaat erom van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent, zonder oordeel.
  3. Zelfzorg: Tantra benadrukt het belang van zelfzorg, zowel fysiek als emotioneel. Dit omvat het luisteren naar je eigen behoeften en het zorgen voor je eigen welzijn.
  4. Spirituele groei: Tantra ziet zelfrealisatie als een spirituele reis. Het betekent het verkennen van je innerlijke wereld en streven naar een dieper begrip van je eigen spirituele aard.
  5. Seksualiteit en energie: Tantra erkent seksualiteit als een krachtige bron van energie en bewustzijn. Het betekent het leren beheren en kanaliseren van deze energie voor persoonlijke groei en spirituele verlichting.

Het doel van tantra verbinding met jezelf is om een dieper begrip van je eigen wezen te bereiken en om in balans te komen met alle aspecten van jezelf. Het kan leiden tot een gevoel van innerlijke vrede, tevredenheid en empowerment. Net als bij interpersoonlijke tantra wij doen dit proces met respect, toestemming .

Gegeven door Diana en Hava

Prijs €80 – 1 uur