ORIGINELE CADEAUBON: VRIJGEZELLENAVOND VOOR VROUWEN.

GODDESS TOUCH

Ik stel tijdens mijn jarenlange praktijkervaring vast, hoe weinig ervaring vrouwen hebben met het geven van een zachte aanraking bij hun echtgenoot of partner. Ook mannen hebben behoefte aan een zachte aanraking.

Zelf geef ik cursus en opleiding in mijn praktijk voor het aanleren de kunst van de rituelen en aanraking.  (Varela’s C Touch)

Vandaar het idee om jullie, vrouwen, eens een degelijke workshop te geven via een vrijgezellenavond, om de dag na de trouw je partner zo te verwennen dat jouw echtgenoot deze unieke ervaring nooit meer gaat vergeten.

Wat doe ik praktisch?

Ik leer je die avond, samen met al je vriendinnen, de touch en de geheimpjes van het sensueel opbouwen naar een extase, opwinding, genot om als een ervaren geisha de toekomst in te gaan.   Op deze manier laat je je toekomstige partner kennis maken met de mystic Rituaal touch (a basis tantra rituelen en massage)

Je partner weet niet wat hem overkomt. En jouw vriendinnen leren ondertussen mee de nodige ervaring op te doen. Als ik jou interesse heb gewekt… Bel me of maak tijdig een afspraak.

Ik werk graag in groepjes van maximum 10 dames.

Maak tijdig je afspraak via +32483162324

Vertel me de datum, het uur, de locatie, en ik breng alle massagebenodigdheden mee en een massagemodel om op te oefenen indien jullie geen model hebben.

Kleed jullie die avond luchtig en leer, oefen, maar vooral geniet van jullie samenzijn.

De tijdsduur en prijs kan vooraf besproken worden.